Tânărul grav rănit în urma incendiului de la fabrica din Orăştie a murit la spital

Tânărul în vârstă de 27 de ani, Ionuţ Alexandru Tâmpean, care a suferit arsuri pe 80 la sută din suprafaţa corpului în urma incendiului de la fabrica de uleiuri esenţiale din Orăştie a decedat miercuri, la Spitalul Judeţean din Timişoara.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean din Timişoara, Andreea Sicoe Borboros, a declarat pentru News.ro că tânărul a decedat, deşi medicii au făcut tot ce le-a stat în putinţă pentru a-i salva viaţa.

“Pacientul în vârstă de 27 de ani a decedat astăzi, pe Secţia de Chirurgie Plastică, în urma unei insuficienţe de organe. Întreg colectivul de la Secţia de Chirurgie Plastică a făcut tot ce era omeneşte şi medical posibil pentru a-l salva, însă, din nefericire, arsurile pe care le-a suferit au fost în proporţie de peste 80%, astfel că încă de la început pronosticul în ceea ce privea şansele de supravieţuire a fost rezervat”, a declarat Andreea Sicoe-Borboros.

Tânărul a fost supus mai multor intervenţii chirurgicale la Spitalul Judeţean Timişoara, pe perioada în care a fost internat. Medicii i-au făcut inclusiv grefări de piele.

El a fost rănit în urma incendiului puternic izbucnit în 12 septembrie la o fabrică de uleiuri esenţiale din municipiul Orăştie, din judeţul Hunedoara.

news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *