Tată și fiu dați dispăruți

În data de 15.07.2021, poliţiştii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Ilia au fost sesizați, cu privire la faptul că, au fost găsite pe malul râului Mureș, din comuna Burjuc, în zona denumită ,,La insulă” articole de îmbrăcăminte, încălţăminte, produse alimentare, şi un telefon mobil ce aparține  unui bărbat pe numele de STOIAN ION, în vârstă de 55 ani, din comuna Burjuc şi a fiului său STOIAN SEBASTIAN EMANUEL, în vârstă de 12 ani.

Semnalmente: STOIAN ION are aproximativ 1,70 m, 75-80 kg, ochi căprui, avea mustață neagră, păr negru tuns scurt, constituție atletică, pe umărul drept avea un tatuaj în formă de dragon de culoare roșu/negru.

Ultima dată, a fost văzut îmbrăcat într-o salopetă de culoare albastru, iar în picioare purta cizme negre de cauciuc.

 

Semnalmente ale minorului STOIAN SEBASTIAN EMANUEL: are aproximativ 1,55 m, 45-50 kg, ochi verzi, păr șaten spre blond tuns scurt, însă la data dispariţiei, nu se cunoaște cu ce articole vestimentare era îmbrăcat.

Cei care pot furniza informaţii cu privire la persoanele dispărute sunt rugaţi să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.