Teatrul Dramatic ID Sîrbu își redeschide sala de spectacole

Teatrul Dramatic ID Sîrbu își redeschide sala de spectacole, după mai bine de șase luni de când publicul nu a mai avut acces în incinta edificiului cultural din cauza pandemiei de coronavirus. Dat fiind faptul că numărul infecțiilor cu noul coronavirus se menține sub pragul de 1,5 la mia de locuitori, sala de spectacole a Teatrului Dramatic ID Sîrbu din Petroșani își redeschide porțile.

Spectacolele se suspendă dacă incidența cumulată a cazurilor confirmate pozitiv cu virusul SARS COV 2, în ultimele 14 zile, trece peste pragul de 1,5 cazuri/1.000 locuitori.

”Sâmbătă, 17 Octombrie 2020, de la ora 18.00, vă invităm să vizionați Spectacolul „Audiția.ro” de Călin Ciobotari, regia Antonella Cornici. AUDIȚIA.RO este un spectacol care prezintă problemele reale cu care se confruntă mulți români în ziua de azi. (…) Prețul unui bilet este de 20 sau 25 de lei, în funcție de categoria locului în sală. Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de reducere 50%. Duminică, 18 Octombrie 2020, de la ora 12.00, îi invităm pe cei mici în lumea poveștilor. Am pregătit pentru ei Spectacolul „Punguța cu doi bani” de Ion Creangă, regia Andrei Mihalache(…)  Prețul unui bilet este de 8 lei pentru copii și de 10 lei pentru adulții însoțitori”, arată cei de la Teatrul Dramatic ID Sîrbu din Petroșani.

Spectacolele vor avea loc cu asigurarea tuturor măsurilor de siguranță, cu respectarea normelor împotriva Covid 19 și a distanțării fizice.

 

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *