Transport agabaritic pe ruta Fieni (jud. Dâmbovița) – Intersecția DN76 – DJ 706A (jud. Hunedoara)

În perioada 13.10.2020 – 19.10.2020, se va desfășura un transport cu depășiri ale maselor pe traseul:

Fieni (jud. Dâmbovița) – DN 71 – Sinaia – DN1- Varianta de ocolire Brașov- Făgăraș- DN1- A1- Sibiu- DN76- Intersecția DN 76 -DJ706A (jud. Hunedoara)

 Vehiculul transportă o confecție metalică.

Lățimea maximă a vehiculului este 7.06 m, viteză de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Menționăm că în conformitate OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră.

Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră, care asigură însoțirea vehiculului cu depășiri. Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale și autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.

                                                                                                           

 

   CNAIR SA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *