Termen prelungit pentru plata impozitelor și taxelor locale

Primăria Municipiului Deva – Direcția Impozite și Taxe Locale aduce la cunoștința contribuabililor că mai au la dispoziție o săptămână pentru achitarea obligațiilor fiscale cu bonificația de 5%.

Având în vedere că ziua de 31 martie 2018 este zi nelucrătoare, termenul scadent pentru plata impozitelor și taxelor locale aferente semestrului I al anului se prelungește până luni, 2 aprilie 2018, inclusiv, conform art. 181 alin. 2 din Codul de Procedură Civilă. După această dată, se va percepe o majorare de 1% din cuantumul obligațiilor fiscale principale neachitate la termen, calculate pentru fiecare lună sau fracțiune de lună de întârziere.

Pentru a evita aglomerația de la ghișeele Direcției Impozite și Taxe Locale Deva, contribuabilii pot achita online impozitele și taxele locale, pe portalul ghiseul.ro. Toate informațiile cu privire la vizualizarea și plata online a impozitelor și taxelor locale sunt disponibile pe site-ul oficial al Primăriei Municipiului Deva sau accesând linkul: http://www.primariadeva.ro/stiri-si-evenimente/impozite-si-taxe-locale-online.

Programul de încasări la ghişeele Direcției Impozite şi Taxe Locale Deva este următorul: luni, marţi și joi – între orele 8:15-16:30; miercuri – între orele 8:15-18:30 și vineri – între orele 8:15-16:30.

 

 

Biroul de presă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *