Termocentrala Paroșeni funcționează la capacitate maximă

În contextul temperaturilor extrem de scăzute și a nevoii critice de energie, Complexul Energtic Valea Jiului luat măsuri decisive pentru a asigura stabilitatea furnizării de energie și a demonstra solidaritate în rândul colegilor din industrie.

Eusebiu Durbacă, directorul general al C.E.V.J, a anunțat că termocentala Paroșeni va funcționa pentru a livra energie în sistem.

„Ținând cont de temperatura extrem de scăzuta, de nevoia de energie , C.E.V.J se alătură colegilor din branșă, umăr lângă umăr cu dorința clară de a demonstra că putem, că suntem eficienți! Începând de azi, Termocentrala Paroșeni, va funcționa la capacitate maximă pentru a contribui la necesarul de energie!”, arată Eusebiu Durbacă, directorul general al CEVJ.

Această decizie strategică vine într-un moment crucial, când cererea de energie este în creștere, iar condițiile meteorologice reprezintă o provocare semnificativă pentru producția și distribuția de energie electrică. C.E.V.J reafirmă angajamentul său față de comunitate și mediul de afaceri, acționând prompt pentru a asigura o sursă stabilă de energie.

 

Monika BACIU

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *