Tineretul liberal își alege conducerea județeană 

Duminică, la Deva, tinerii din Partidul Național Liberal își aleg conducerea județeană.

La funcția de președinte al TNL, judeţul Hunedoara, candidează Cristina Chivu. Are 31 de ani, în anul 2005 a absolvit Liceul Teoretic „Traian” din Deva, iar în 2008 a obținut diploma de licență la Facultatea de Istorie din cadrul Universității de Vest din Timișoara. În 2010 a absolvit studiile de Master în arheologie interdisciplinară în cadrul aceleiași universități.

Este membru PNL din 2013, președinte interimar al TNL, organizația județeană Hunedoara și secretar general al organizației PNL Călan.

Pentru funcția de președinte executiv al TNL candidează Valentin Filipescu, cel care, în prezent, ocupă funcția de viceprimar al comunei Orăștioara de Sus. Între anii 2012-2016 a fost consilier local. A absolvit Facultatea de Silvicultură în Timișoara.

La funcția de secretar general al TNL candidează Marius Filiche. S-a înscris în PNL în anul 2008, iar în anul 2009 a câștigat primul mandat de președinte TNL al municipiului Hunedoara. Se află la al treilea mandat de președinte TNL, fiind și consilier local al municipiului Hunedoara.

Prim vicepreședinți vor să fie Iulian Opriș, din Petrila, membru PNL din 2012 și medicul stomatolog Rareș Magheru, membru PNL din 2005. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.