Tineri absolvenți ai Academiei de Poliție au fost repartizați în cadrul IPJ Hunedoara

Începând cu data de 18 iulie 2022, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, în urma unei ceremonii de repartizare a absolvenţilor unităţilor de învăţământ şi-au început activitatea un număr de 11 absolvenţi ai promoţiei iulie 2022, a Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”.

Tinerii poliţişti au fost repartizaţi în funcţie de specializarea absolvită, în cadrul structurilor de criminalistică, juridic, investigarea criminalităţii economice şi investigaţii criminale.

Timp de un an de zile, fiecare dintre ei se vor afla sub îndrumarea unui tutore profesional, un poliţist cu experienţă care să îi sprijine în activităţile din noua lor carieră.

În cadrul ceremoniei de repartizare, tinerilor poliţişti le-au fost prezentate unităţile unde îşi vor desfăşura activitatea, precum şi misiunile pe care le vor avea de îndeplinit.

Cu această ocazie, conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara le-a urat succes în noua carieră, subliniind totodată că, începând de astăzi sunt obligaţi ca prin activitatea lor să transpună în realitate deviza „Siguranţă şi încredere”.

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.