Tinerii fac pasul spre Partidul Național Liberal

Mai mulți tineri din municipiul Petroșani au decis să facă un pas spre politică. Aceștia vor să se implice activ în viața politică, iar partidul pe care l-au ales este cel condus de Tiberiu Iacob Ridzi, președintele PNL Petroșani.

15 tineri s-au înscris, în ultimele două săptămâni, în Partidul Național Liberal.

”Îi felicit pentru alegerea făcută. Cred că este foarte important ca cei tineri să se implice în viața comunității, să își pună amprenta pentru ceea ce înseamnă prezentul și viitorul orașului. Viitorul este în primul rând al lor, al tinerilor. Îi susțin și voi fi alături de ei și de dorințele lor. Ce s-a întâmplat în ultimii ani la Petroșani, cel puțin în această zonă de tineret, fie că vorbim de cinematograf, fie că vorbim de bazinul de înot, de sălile de sport, de tot ceea ce ține de timpul lor liber cred că este ceea ce și-au dorit. Multe dintre aceste obiective s-au realizat la sugestia lor”, a spus Tiberiu Iacob Ridzi, președintele PNL Petroșani.

Tinerii sunt bine-primiți la Partidul Național Liberal. Este un partid care pune accent și pe aripa tânără a societății. De fapt, tinerii sunt viitorul, iar ei trebuie încurajați să se implice.

”Spre deosebire de PSD, noi, cei de la PNL, am demonstrat că punem accent și că prețuim generația tânără. PSD Hunedoara a lansat în cursa pentru consiliul județean un candidat în vârstă de 70 de ani, în timp ce PNL are ca și candidat la CJ Hunedoara un tânăr de 38 de ani, un tânăr din Valea Jiului. Candidatul PSD la Primăria Petroșani, într-o emisiune televizată, și-a demonstrat dezinteresul și repulsia față de tinerii care vor să facă politică prin afirmația ”să fii tânăr nu este suficient„. Poate, are dreptate, poate nu. Părerea mea este alta, chiar dacă nu avem experiență politică, o experiență mare în spate, faptul că ne dorim și vrem să facem ceva pentru oameni este suficient. Merităm să avem o șansă. Nu suntem perfecți, dar suntem perfectibili”, a declarat Vlad Lăutaru, președintele TNL Petroșani.

Tinerii care au ales să facă pasul spre politică provin atât din rândul elevilor, cât și din rândul studenților.

 

 

Colaborator

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *