Titlu național pentru gimnastica aerobică din Deva

Timp de trei zile, la finalul săptămânii trecute, în Sala Polivalentă din Complexul Sportiv Sydney 2000 de la Izvorani, s-au desfășurat întrecerile ediției 2018 a campionatelor Naționale de gimnastică aerobică, competiție la care au fost prezenți sportivi reprezentând toate secțiile de performanță din țară, printre acestea numărându-se și cea de la CNS Cetate Deva.

Sportivii de la Deva au avut o evoluție remarcabilă, cucerind un titlu național și două medalii de bronz, dar obținând și alte prezențe în finale. Cea mai bună performanță, cucerirea titlului național, a fost reușită în proba de grup, la juniori categoria a II-a, cei care au reușit acest rezultat fiind Adina Tiurean, Claudia Barna, Daria Mihaiu, Mirela Frâncu și Raluca Bocșer, în vreme ce medaliile de bronz le-au obținut, tot la juniori, la perechi mixte, Raluca Bocșer și Darius Irimie (categoria a II-a), respectiv Emilia Monu și Daniel Anton (categoria a III-a). Foarte aproape de podium, terminând pe poziția a patra, au fost Daria Mihaiu, Mirela Frâncu și Raluca Bocșer (trio, categoria a II-a), Georgiana Negrea, Maria Murariu și Viorica Gopșa (trio, categoria I) și Nicoleta Patrichi (individual, categoria I), toți fiind juniori. Pe locul al șaselea s-au clasat Luissiana Bădică și Alexandru Cioroianu (perechi mixte, categoria a II-a, junioare) și Alin Popa (individual seniori), în vreme ce Flavia Sentea (individual senioare) a terminat pe poziția a opta.

În urma acestor rezultate, în clasamentul cumulat pe puncte, practicanții de gimnastică aerobică de la CNS Cetate Deva, au ocupat locul al patrulea la nivel național.

 

Amarildo Szekely

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.