TNL Petrila și-a ales președintele

Horațiu Lasconi a fost ales președinte al Tineretului Național Liberal de la Petrila. Horațiu Lasconi a fost ales președinte cu unanimitate de voturi. Președintele TNL Petrila explică ce l-a determinat să facă pasul spre politică. Tinerii vor să se implice în dezvoltarea Văii Jiului.

Mă simt onorat și vreau să le mulțumesc colegilor din PNL pentru susținerea și încrederea acordată. Factorul care m-a determinat să fac pasul spre politică, este situația economică a Văii Jiului, a cărei populație, din păcate este în scădere de la zi la zi în condițiile în care zona are un potențial enorm, cel puțin pe parte de turism, acesta nefiind exploatat la potențialul maxim. Cred că este momentul ca generațiile tinere să facă un pas în față, este nevoie de oameni tineri în politică, cu viziune și dorință de modernizare și dezvoltare a zonei”,  a declarat Horațiu Lasconi, președintele TNL Petrila.

La alergerile de la TNL Petrila a fost prezentă și președintele Tineretului Național Liberal din județul Hunedoara, Cristina Chivu.

De fiecare dată când vin în Valea Jiului mă simt ca acasă, pentru că avem o echipă performantă aici, unită, care a dat rezultate electorale foarte bune, după cum s-a văzut și la ultimele alegerile electorale. Îl felicit pe Horațiu și îi doresc mult succes alături de colegii noștri din Vale”, a declarat Cristina Chivu.

Vlad Lăutaru, vicepreședintele TNL Hunedoara, susține că este necesară implicarea tinerilor în viața politică. Vlad Lăutaru are experiență ca și consilier local.

”Îl felicit pe Horațiu pentru rezultatul alegerilor interne de azi, și îi doresc mult succes și mai ales mult spor, pentru că de mâine ne apucăm de treabă. Trendul ascendent pe care se află partidul național liberal în Valea Jiului și în județ ne responsabilizează și nu avem voie să ne oprim din muncă nici măcar o secundă”, a spus Vlad Lăutaru, vicepreședinte TNL județul Hunedoara.

60 de tineri liberali au participat la alegerile care au avut loc la Petrila. Au fost invitați și Andrei Perneș – prim-vicepreședinte TNL Hunedeoara și Ilie Păducel, președintele PNL Petrila.

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *