Tot mai multe furturi din locuințe. Hoții preferă vulnerabilitatea oamenilor în vârstă

În data de 02.07.2020, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Călan, în urma activităților specifice desfășurate, într-un dosar penal privind furtul sumei de 6.500 lei din locuința unui bărbat în vârstă 79 ani, din oraşul Călan, au pus în executare un număr de trei mandate de percheziții domiciliare, iar în baza mandatelor de aducere emise, au fost conduși la sediul poliției un număr de trei suspecți, împotriva a doi dintre aceștia bărbat de 44 de ani şi o femeie în vârstă de 39 de ani, fiind luată măsura preventivă a reținerii pentru 24 ore, persoanele în cauză fiind depuse în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Deva.

În cauză urmează a se propune punerea în mișcare a acțiunii penale, precum luarea măsurii preventive a arestului preventiv pentru o perioadă de 30 zile, împotriva celor doi suspecți, precum și cea a controlului judiciar împotriva celui de al treilea suspect.

În data de 02.07.2020, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Brad, au identificat autorii unui furt din locuinţa unei femei de 76 ani, cu handicap de auz și de vorbire care locuiește singură în municipiul Brad. Autorii furtului, un bărbat în vârstă de 41 de ani şi o femeie în vârstă de 34 de ani, ambii din municipiul Brad, au pătruns în casa persoanei vătămate şi i-au sustras suma de 19.600 (nouăsprezecemiișasesute) lei. Suma a fost restituită în întregime persoanei vătămate, autorii fiind cercetaţi în stare de libertate pentru infracţiunea de furt calificat.

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *