Toți membrii Consiliului de Administrație de la SNIM au fost schimbați

Componența întregului Consiliu de Administrație al Societății Naționale de Închideri Mine Valea Jiului a fost schimbată. Adunarea Generală a Acționarilor a hotărât schimbarea membrilor Consiliului de Administrație.

Astfel, s-a hotărât revocarea din calitatea de administrator provizoriu al SNIMVJ al membrilor Alina Luminișa Cațan, Ileana Petre, Gheorghe Bobar și Mircea Dumitru Sandu, ca urmare a expirării duratei mandatului acestora și a Iulianei Moise ca urmare a renunțării exprese la mandat.

Astfel, s-au ales în calitatea de administratorii provizorii ai Consiliului de Administrație al SNIMVJ Dan Dănuț Murgulescu, Alexandru Biro, Ionuț Nastasa, Viorel Rogojinaru și Irina Andreea Cucu.

La începutul lunii mai, Societatea Națională de Închideri Mine Valea Jiului a rămas fără director general. Consiliul de Administrație al societății nu a întrunit cvorumul necesar pentru prelungirea mandatului lui Gheorghe Bobar. Astfel, SNIMVJ a rămas fără director, iar ministrul Economiei, Virgil Popescu a fost înștiințat despre situație.

Noul director al SNIMVJ a fost numit Adrian Sîrb.

 

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *