Trafic blocat pe DN 76

Traficul rutier este blocat pe DN 76, Deva – Brad. Ninsorile abundente au pus probleme conducătorilor auto. A nins mult într-un timp scurt, fapt pentru care carosabilul a fost acoperit de un strat de zăpadă.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că un autotren cu defecțiuni tehnice a derapat și s-a poziționat transversal pe axul drumului, blocând traficul pe DN 76 Șoimuș – Brad, în zona localității Vălișoara, județul Hunedoara. În zonă sunt semnalate precipitații sub formă de zăpadă, cu depunere pe partea carosabilă. Se acționează cu un utilaj pentru tractarea autovehiculului și reluarea circulației.

Meteorologii au emis mai multe atenționări de vreme severă în aproape toată țara. În plus, județul Hunedoara se află sub atenționare de vreme severă imediată. Meteorologii au emis, luni, o avertizare cod roşu de viscol pentru judeţele Caraş-Severin şi Hunedoara, unde, la munte, rafalele de vânt vor depăşi 140 – 145 de kilometri la oră.

Potrivit ANM, până la ora 20.30, este cod roşu de vânt puternic în zona de munte a judeţelor Caraş-Severin şi Hunedoara. ”Se vor semnala: viscol puternic, intensificări ale vântului cu rafale care vor depăşi 140…145 km/h, zăpadă puternic troienită”, au transmis meteorologii. Potrivit acestora, vizibilitatea va fi redusă spre zero.

 

 

Monika BACIU

FOTO: info trafic județul Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.