UPDATE – Trafic feroviar blocat în judeţul Vâlcea după ce şoferul unui TIR a adormit la volan şi s-a ciocnit cu un tren

UPDATE joi, ora 08:00 – Centrul Infotrafic al Poliţiei Române anunţă, joi dimineaţă, că traficul feroviar este în continuare oprit la Secţia de Calea Ferată 201, în judeţul Vâlcea, între staţiile Câineni şi Cornet.

Traficul feroviar a fost blocat, miercuri seară, în judeţul Vâlcea, după ce şoferul unui TIR a adormit la volan şi s-a ciocnit cu un tren interregio.

În urma accidentului patru persoane – şoferul TIR-ului şi trei persoane din tren, au fost rănite uşor, potrivit Centrului Infotrafic al Inspecoratului General al Poliţiei Române.

Accidentul s-a produs în localitatea Câineni, judeţul Vâlcea, la intersecţia căii ferate cu DN7, kilometrul 226, între un tir şi un tren vagon interregio.

Potrivit Centrului Infotrafic, şoferul tirului a adormit la volan şi a intrat în coliziune cu trenul care mergea pe traseul Pod Olt – Râmnicu Vâlcea. În urma accidentului, şoferul şi trei călători au fost răniţi uşor.

CFR Călători precizează că în tren, în afară de personalul feroviar, se mai aflau patru pasageri, care sunt preluaţi de maşini puse la dispoziţie de companiile feroviare, pentru a fi transportaţi la destinaţie.
”Până la eliberarea liniei curente se va asigura, de asemenea, transbordarea cu mijloace auto a pasagerilor din trenurile afectate”, arată CFR Călători.
La locul impactului a ajuns o ambulanţă SMURD care a preluat un călător rănit şi pe mecanicul de locomotivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.