Trafic feroviar întrerupt pe magistrala Arad-Deva, după ce un podeţ a fost luat de viitură

Ploile din ultimele ore au cauzat probleme în traficul feroviar şi rutier din mai multe judeţe. Astfel, circulaţia trenurilor este întreruptă pe magistrala Arad-Deva, în judeţul Hunedoara, după ce un podeţ a fost luat de viitură, dar şi în judeţul Maramureş, între Salva – Sighetu Marmaţiei, din cauza aluviunilor ajunse pe calea ferată. Traficul rutier este oprit, marţi seară, pe DN 15D şi DN 2F, în judeţul Vaslui, din cauza apei şi a aluviunilor de pe şosea.

Potrivit Centrului Infotrafic, în judeţul Hunedoara, traficul feroviar pe magistrala 200 Arad – Deva este oprit la kilometrul feroviar 514+500 de metri, între staţiile Câmpuri-Surduc şi Gurasada, după ce un podeţ de cale ferată a fost luat de viitura formată în urma ploilor.

Ca urmare, deplasarea mai multor trenuri este afectată.

De asemenea, în judeţul Maramureş, traficul feroviar pe secţia de cale ferată 409 Salva – Sighetu Marmaţiei este oprit la intrarea în staţia Valea Vişeului dinspre Bistra (kilometrul feroviar 6+400 de metri), din cauza aluviunilor ajunse pe calea ferată.

În judeţul Alba, traficul feroviar pe magistrala 300 Teiuş – Cluj-Napoca s-a reluat, pe un fir. Acesta fusese întrerupt total la kilometrul feroviar 412, în staţia Aiud, după ce apele râului Aiud au inundat calea ferată.

​Totodată, Centrul Infotrafic anunţă că, în judeţul Vaslui, DN 15D Vaslui – Roman este blocat între localităţile Vultureşti şi Parpaniţa, după ce pe carosabil a ajuns o cantitate mare de apă şi aluviuni scurse de pe versanţi., iar în zonă precipitaţiile nu s-au oprit.

Tot în judeţul Vaslui, DN 2F Vaslui – Bacău este blocat între municipiul Vaslui şi localitatea Puşcaşi, tot din cauza apei şi a aluviunilor scurse de pe versanţi. Deocamdată nu se poate interveni, întrucât precipitaţiile nu s-au oprit.

 

news.ro

credit foto: România24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.