PERICOL ÎN TRAFIC! Tot mai mulți șoferi băuți și fără permis

În data de 03.08.2018, în jurul orei 16:15, poliţiştii Biroului Rutier Hunedoara au depistat în trafic un tânăr de 28 de ani, din Hunedoara, care conducea un moped neînmatriculat. Poliţiştii au stabilit că tânărul  nu posedă permis de conducere, iar în urma testării, a prezentat o concentraţie de  0,72 mg/l, alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la U.P.U. Hunedoara, în vederea recoltării de probelor biologice necesare stabilirii alcoolemiei.


În data de 04.08.2018, în jurul orei 23:30, poliţiştii rutieri au depistat în trafic, pe strada Aurel Vlaicu, din municipiul Hunedoara, un tânăr în vârstă de 27 de ani, din municipiul Hunedoara, care conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere.


În data de 05.08.2018, în jurul orei 00:50, a fost identificat în trafic, pe strada Vulturului, din Petrila, un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat de 48 de ani, din municipiul Vulcan. Bărbatul, care a refuzat să  se supună testării etilotest, a fost condus la Spitalul de Urgenţă Petroşani (în vederea recoltării de probe biologice), însă a refuzat să se supună recoltării probelor biologice necesare stabilirii alcoolemiei.


 

În data de 05.08.2018, în jurul orei 11:20, polițiștii Formațiunii Rutiere Hațeg au efectuat semnalul de oprire al unui autoturism care circula pe D.N. 66, pe raza orașului Hațeg. Conducătorul autoturismului nu s-a supus semnalului polițiştilor rutieri, continuându-şi deplasarea pe sensul de mers Hațeg – Petroșani. Prin urmare, poliţiştii au pornit în urmărirea autoturismului în cauză, care a fost oprit pe raza comunei Sântămăria-Orlea.


La volanul autoturismului a  fost identificat un tânăr în vârstă de 25 de ani, din municipiul Petroșani, cu privire la care poliţiştii au stabilit, în urma verificărilor efectuate în baza de date, că avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat.


În data de 06.08.2018, în jurul orei 00:00, poliţiştii Compartimentului Rutier Aninoasa au oprit în trafic, pe DN 66 – zona Livezeni, autoturismul condus de un petroşănean în vârstă de 21 de ani, care nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

 

În toate cazurile prezentate, poliţiştii au întocmit dosare de cercetare penală.

 

 

 

Biroul de presă-IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *