Traficul feroviar între Zam şi Câmpuri Surduc a fost reluat şi pe firul II, unde joi au deraiat cinci vagoane ale unui tren de marfă

Traficul feroviar între staţiile Zam şi Câmpuri Surduc, din judeţul Hunedoara, a fost reluat, sâmbătă seara, şi pe firul II, unde joi cinci vagoane ale unui tren de marfă privat au deraiat.

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că sâmbătă, la ora 19.40, a fost reluat traficul feroviar între staţiile Zam – Câmpuri Surduc, pe firul II. Traficul feroviar pe firul II, între staţiile Zam – Câmpuri Surduc, a fost redeschis cu restricţie de viteză, trenurile urmând să circule cu viteză normală începând de luni, când vor fi finalizate şi ultimele lucrări de consolidare.

Circulaţia feroviară între staţiile Zam şi Câmpuri Surduc s-a desfăşurat doar pe un singur sens (firul I), începând de joi, după ce cinci vagoane din compunerea unui tren privat de marfă au deraiat de câte un boghiu la ieşire din staţia Zam, pe firul II. Trenul de marfă, care aparţine operatorului privat DB Cargo Rail România, avea în compunere 20 de vagoane şi circula în tranzit pe relaţia Curtici – Giurgiu Nord.

Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. informează călătorii că toate intervenţiile desfăşurate la faţa locului au avut drept scop reluarea traficului feroviar în condiţii de siguranţă.

Cauzele acestui eveniment feroviar vor fi stabilite de comisia de anchetă.

 

news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *