Au pedalat pe zăpadă și o vreme capricioasă

Nu se vedea la câțiva metri în față, ceața și zăpada viscolită fiind ingredientele zilei de sâmbătă din stațiunea montană Parâng. Intemperiile vremii nu i-au oprit însă pe sportivi să se aventureze pe pârtiile din munte.

Zeci de sportivi sau pasionați ai sportului au pedalat, sâmbătă, pe zăpadă. Ineditul eveniment a avut loc în stațiunea montană Parâng și a fost organizat pentru o cauză de mediu. Organizatorii au vrut să tragă un semnal de alarmă împotriva poluării din munte.

Pe o vreme capricioasă, cei mai curajoși au ales să răspundă prezent invitației organizatorilor și au pedalat pe zăpadă. Organizatorii au pregătit un traseu de 3,4 kilometri.

La această ediție, turiștii pasionați de mountain bike au avut ocazia să ia startul și la o probă de slalom paralel cu obstacole. ”Pedalează pe zăpadă” este o întrecere inedită, pe un traseu, atât în urcare, cât și în coborâre, cu porțiuni ce pun bicicliștii la încercare. Concurenții au putut face donații, banii urmând să fie folosiți la o acțiune de ecologizare a stațiunii.

Câștigătorii au fost premiați, iar la final cu toții au avut parte și de o petrecere în aer liber.

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *