Tragedie la Sarmizegetusa Regia! Un bărbat a decedat și doi soți au suferit traumatisme din cauza descărcărilor electrice

Un bărbat si-a pierdut viața, iar doi soți, aflați în vizită la situl arheologic, au suferit traumatisme din cauza descărcărilor electrice produse în zonă.

Pompierii militari ai Detașamentului Orăștie, specializați în acordarea primului ajutor, și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Judetean au acționat pentru salvarea victimelor, doi soți din Pogoanele, județul Buzau. Cei doi soți, ce prezentau semne ale descărcării electrice, au primit ingrijiri medicale din partea pompierilor și a medicilor SAJ și au fost dusi constienti si cooperanti la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului din Orăștie. Din păcate, pentru a treia victimă nu s-a mai putut interveni pentru salvarea vieții. Bărbatul decedat, de 47 de ani din comuna Bucium, făcea parte din dispozitivul de pază al sitului arheologic Sarmizegetusa Regia.

Centrul județului Hunedoara s-a aflat sub incidența unui cod galben de vreme rea, caracterizat de averse, ce au atins 25 de litri pe metru pătrat, grindină și descărcări electrice.

 

ISU Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.