Transport agabaritic pe ruta Nădlac II-A1-DN7-Centura Brașov

Un transport agabritic cu destinația Brașov, ce transportă o structura metalică, se îndreaptă în aceste zile spre județul Brașov.

”În perioada 05.02.2020 – 09.02.2020, se va desfășura un transport cu depășiri pe traseulNădlac II PTF – A1 –  A11 – DN7 – A1 – DN1 – Șercaia ( județul Brașov ) – DN1S – Hoghiz (județul Brașov)  –  DN13 – Centura Brașov – DN73 – Cristian (județul Brașov). Lățimea maximă a vehiculului este 5,65 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Menționăm că, în conformitate cu OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră.

Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră. Vehiculul va fi însoțit de autovehicule de însoțire autorizate și de echipaje ale poliției rutiere.

Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.”, informează Direcția Națională de Drumuri și Poduri Timișoara

 

 

                                                                                                           

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *