Director nou la AJOFM Hunedoara

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Hunedoara are un nou director. Este vorba de economistul Georgeta Angelica Tomuța. Potrivit Ordinului nr. 20/27.01.2020 emis de Președintele Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă, începând cu data de 27 ianuarie 2020, la conducerea executivă a AJOFM Hunedoara a fost numit un nou director executiv. Aceasta este doamna Georgeta Angelica Tomuța, care îi succede în această funcție fostului director executiv Nicolae Fara.

Angelica Georgeta Tomuța lucrează în cadrul AJOFM Hunedoara din anul 1992, unde de-a lungul anilor a ocupat diverse funcții de conducere.

Noul director executiv al AJOFM Hunedoara este de profesie economist, fiind absolventă a Facultății de Științe de la Universitatea din Petroșani – Specializarea Contabilitate și Informatică de gestiune. A absolvit totodată specializarea de master în domeniul Management financiar și bancar a aceleiași facultăți, dar și specializarea Științe Juridice, în 2015, la Universitatea de vest ”Vasile Goldiș” din Arad și specializările Management în alimentație publică și agroturism, respectiv managementul Dezvoltării Rurale durabile, în 2017 și 2018, la Facultatea de Management Agriocol de la USAMVB Timișoara.

 

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *