Trei accidente rutiere, într-o singură zi

În data de 16.09.2018, în jurul orei 19:00, Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată despre faptul că, pe strada Rusca, din localitatea Ghelari, o persoană se află pe carosabil, în stare de este inconștienţă.

Poliţiştii care s-au deplasat la fața locului au stabilit că un bărbat în vârstă de 35 de ani, din localitatea Ghelari, în timp ce se deplasa pe o trotinetă electrică pe strada Rusca, din direcția Ghelari spre Hunedoara, a încercat o manevră de întoarcere (fiind sub influența băuturilor alcoolice), s-a dezechilibrat și a căzut pe carosabil.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea gravă a bărbatului.


În data de 16.09.2018, în jurul orei 20:45, un bărbat în vârstă de 31 de ani, din mun. Petrosani, în timp ce conducea un autoturism pe DN 7 A la kilometrul 102+70 (strada Jieţ, din Petrila), a pierdut controlul volanului, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum şi a lovit  un cap de pod.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto (care a refuzat să sufle în aparatul etilotest, fiindu-i recoltată o probă biologică de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei) şi a unui pasager aflat în autoturism, un tânăr în vârstă de 29 de ani.


Tot ieri, în jurul orei 19:00, un bărbat în vârstă de 32 de ani, din municipiul Timişoara, în timp ce conducea o motocicletă pe DN 7, din direcţia Deva – Arad, la 399+320m (localitatea Mintia), s-a angajat în depăşirea unei coloane de autovehicule, în zona de acţiune a indicatorului cu semnificaţia „depăşirea interzisă” şi peste marcajul cu linie continuă simplă ce desparte cele două sensuri de mers, intrând în coliziune cu autoturismul condus din sens opus de un bărbat în vârstă de 50 de ani, din municipiul Timişoara.

În urma accidentului rutier a rezultat rănirea gravă conducătorului motocicletei

În cauzele prezentate, poliţiştii au întocmit dosare de cercetare penală.

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *