Trei hunedoreni au fost reţinuţi preventiv de poliţişti, după ce au comis o infracţiune de furt calificat

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Brad şi cei ai Secţiei de Poliţie Rurală Crişcior au identificat trei hunedoreni, cu vârste cuprinse între 16 şi 36 de ani, cu privire la care vor efectua cercetări privind comiterea, în noaptea de 27/28.09.2019, a unei infracţiuni de furt calificat.

Fapta a fost reclamată în dimineața zilei de 28.09.2019, de către administratorul unei societăţi comerciale, care a sesizat faptul că i-au fost sustrase mai multe bunuri din magazinul pe care îl deţine, pe raza comunei Luncoiul de Jos.

Poliţiştii, în urma cercetărilor, au stabilit că  cei trei hunedoreni au pătruns în magazin prin forțarea  ușii de acces şi  au sustras mai multe pachete de ţigări şi sticle de băuturi alcoolice.

În urma administrării probatoriului, poliţiştii au luat măsura preventivă a reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de cei trei, care au fost depuşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Hunedoara, urmând a fi prezentaţi magistraţilor, în vederea luării măsurilor legale.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor în cauză.

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.