Trei tineri deveni au fost identificați și reținuți de polițiști, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată

La data de 06 decembrie 2023, în jurul orei 22:15, la sediul Poliției Municipiului Deva s-a prezentat un tânăr în vârstă de 23 de ani, din municipiul Deva, care a reclamat faptul că, în intervalul orar 21:20 – 21:30, în timp ce se deplasa în apropierea unui parc de pe strada Liliacului, din municipiul Deva, a fost abordat de un grup de tineri care, prin întrebuințarea de acte de violențe, i-au sustras din buzunar două bancnote de 200 lei.

În urma investigațiilor realizate și a probatoriului administrat, polițiștii Biroului Investigații Criminale Deva au reușit identificarea tinerilor bănuiți de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată reclamate.

Aceștia sunt trei tineri din municipiul Deva, în vârstă de 19 și 22 de ani, față de care polițiștii au luat, în cursul zilei de ieri, măsura preventivă a reținerii, pentru 24 de ore.

Cei trei au fost introduși în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Deva, urmând a fi prezentat magistraților, în vederea luării măsurilor legale.

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *