Trofeul Straja, la prima ediție

Prima ediție a Trofeului Straja Lupeni va reprezenta unica etapă din acest sezon a Campionatului Național de Viteză în Coastă, ce va conta atât ca una de coeficient 2 cât și una de coeficient 1

Evenimentul va debuta în data de 11 august, când la ora 19:00 va avea loc gala campionilor CNVC – Sezonul 2021.

Sâmbătă 13 august va avea loc reunoașterea traseului de către participanți, iar concursul va avea loc în data de 14 august începând cu ora 14:00.

Trofeul Straja 2022 este o etapă nou-introdusă în Campionatul Național de Viteză în Coastă și contează ca etapă comună de CNVC (etapa a-III-a) și CNVC-2 (etapa a-VI-a). Se va desfășura în perioada 13-14 august 2022. Pentru buna defășurare a evenimentului cei de la Asociația Pro Straja, împreună cu organizatorii au realizat chiar și o pagină pe facebook, unde sunt cuprinse câteva date despre noua etapă, locuri inedite despre Straja și împrejurimi, locații  de cazare, etc. Prima ediție a Trofeului Straja Lupeni va reprezenta unica etapă din acest sezon a Campionatului Național de Viteză în Coastă, ce va conta atât ca una de coeficient 2, cât și una de coeficient 1. Trofeul Straja Lupeni va presupune un traseu de concurs cu o lungime de 5,5 km, situat în stațiunea cu același nume – Straja, Lupeni, județul Hunedoara. Datorită interesului uriaș arătat de turiști și implicit iubitorii de schi, stațiunea s-a dezvoltat incredibil de mult, ajungând la peste 2500 de locuri de cazare.

Monika BACIU

FOTO cu character sugestiv MICA NEBUNIE TROFEUL SINAIA FOREVER 2010!!! (bogdan-fan-ono41.blogspot.com)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *