E scris în stele – joi, 4 august 2022

Poziţia astrologică majoră a zilei este reliefată de trecerea planetei Mercur pe zodia Fecioarei. Iată un eveniment celest oportun, care, pentru perioada următoare, ne va oferi mai multă: vivacitate, isteţime, adaptabilitate şi logică în acţiuni. Această expresie mercuriană ne va amplifica energic toate trăirile şi interesele ce ţin de: intelect, comunicare, inspiraţie şi reuşită socială. Astfel, astrele indică o perioadă a mentalului, raţiunii, concilierii şi cooperării.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: La locul de muncă vă veţi arăta mult mai implicaţi şi mai productivi. Comunicarea cu colegii se va efectua într-un mod plăcut şi lejer. Puteţi afla și unele informaţii importante legate de starea voastră de sănătate.

 

TAUR: Se prezintă o zi foarte prielnică pentru chestiuni ce ţin de dragoste și de amor, comunicând mult mai facil şi mai natural cu persoana de cuplu, însă şi cu proprii copii. Veţi fi şi ceva mai populari, relaxați şi sociabili.

 

GEMENI: Veți putea dispune cu succes de unele modificări în cămin, dar şi alte amenajări ce ţin de latura domestică. Comunicarea cu ceilalţi membri ai familiei se va realiza într-un ritm degajat şi natural.

 

RAC: Vă veţi arăta foarte isteţi, inventivi şi abili în plan intelectual. Vi se arată un bun noroc în chestiuni ce ţin de studiu, evaluări şi călătorii. Se pot ivi şi unele veşti bunicele la orizont.

 

LEU: Puteţi purta unele discuţii interesante şi de bun augur legate de bani. Aşadar, astrele vă relevă semne chiar promiţătoare legate de finanţe. Vă puteţi ,,scoate la lumină” şi un talent inedit sau o capacitate mai specială.

 

FECIOARA: Vă veţi reliefa mai deschişi, sociabili şi extrovertiţi. Totodată, îi veţi fermeca pe cei din jur cu inteligenţa şi elocvenţa de care veţi face dovadă. Se mai arată că veţi avea parte de o zi destul de dinamică.

 

BALANŢA: Astrele indică că în această zi vă veţi urmări unele interese mai obscure şi discrete. Astfel, vă puteți dedica unor acţiuni cumva mai discrete. Se prea poate să aflaţi și o informaţie interesantă ori un secret valoros.

 

SCORPION: Este o zi minunată pentru întâlniri şi reuniuni cu caracter social. Ar fi foarte bine dacă aţi planifica unele evenimente mai speciale alături de prieteni! Este un moment de bun augur și pentru a vă realiza planuri de viitor.

 

SĂGETĂTOR: Se pot ivi unele discuţii importante şi productive cu superiorii de la locul de muncă. Puteţi prospecta şi unele oportunităţi mai satisfăcătoare legate de job. Se arată şi un câştig în privinţa reputaţiei.

 

CAPRICORN: În această zi vă veţi prezenta mai culţi şi mai rafinaţi din punct de vedere intelectual. Se mai pot arăta şi unele veşti bune, încurajatoare, precum şi unele potenţiale călătorii în urma cărora veţi obţine rezultatul vizat.

 

VĂRSĂTOR: Astrele indică un moment favorabil pentru a vă analiza emoţiile şi starea afectivă generală. Se mai pot ivi şi unele promisiuni de reuşită bănească. Mai multă atenţie în legătură cu un minor risc de accidente, incidente.

 

PEŞTI: Este o zi optimă pentru a comunica mai natural, mai sincer şi mai onest cu persoana iubită. Se observă şi ipostaze și posturi ce vă pot conduce la succes în afaceri, negocieri şi în treburi și chestiuni de ordin legal.

 

Să nu uitaţi că astrale doar predispun, dar omul mai mereu dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.