Turneu de șah la mare înălțime

Jucătorii sportului minții sunt așteptați în stațiunea montană Parâng, la peste 1800 de metri altitudine, pentru a-și testa abilitatea în șah. O nouă ediție a competiției ”Cupa Parângul Mic” la șah va avea loc în data de 5 septembrie 2021 în Parâng, la 1800 de metri altitudine.

Turneul de șah ”Cupa Parângul Mic”, aflat la cea de-a doua ediție, este organizat de Asociația Clubul sportiv ”Noroc bun” Petroșani, condusă de Elvis Alin Apostu.

Competiția va cuprinde un turneu open în sistem elvețian, cu 6 runde și ritm de joc de 15 minute/jucător/partidă + 5 secunde/mutare. Primii trei concurenți care se clasează pe podium vor primi medalii, diplome dar și sume de bani. Sunt secțiuni pentru copii sub 6 ani, sub 8 ani, sub 10 ani, sub 12 ani, sub 16 ani și pentru veterani de peste 60 de ani.

Taxa de participa la acest turneu de șah este de 100 de lei/concurent.

Înscrierile în vederea participării la turneul de șah ”Cupa Parângul Mic 2021” se fac până la data de 3 septembrie, prin e-mail, la adresa: elvis1_alin@yahoo.com sau prin SMS la unul din numerele de telefon: 0749-046.680 (Elvis Alin Apostu) sau 0728-740.003 (Izabela Maria Apostu), menționându-se în text numele participantului, clubul/școala/grădinița aparținătoare acestuia și anul nașterii. validarea înscrierii se face prin achitarea taxei de participare.

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.