Aţi văzut-o?

În data de 17.08.2021, în jurul orei 02:00, poliţiştii din cadrul Poliției Orșaşului Petrila au fost sesizaţi de către o femeie din Petrila despre faptul că în data de 16.08.2021, în jurul orei  13:00, cumnata sa, JDIREA NICOLETA (foto), de 59 de ani, din Petrila, a plecat voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit.

Semnalmentele femeii sunt următoarele: 1,58 m. înălțime, greutate aprox. 110 kg., ochi căprui, păr negru, vopsit, scurt, forma feței ovală.

La momentul plecării voluntare, femeia era îmbrăcată cu o pereche de pantaloni de culoare neagră, din stofă, o bluză pe fond negru, cu dungi de culoare închisă, iar in picioare purta pantofi sport negri.

Din momentul primirii sesizării, poliţiştii hunedoreni au demarat activităţi specifice în scopul depistării femeii,  care a fost dată în urmărire naţională.

Poliţiştii continuă activităţile investigative şi de căutare şi le solicită tuturor celor care deţin informaţii utile depistării celei în cauză, să apeleze de urgenţă Poliţia la numărul unic 112.

 

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *