Twitter testează un nou design

Twitter a început să testeze o nouă interfaţă grafică pentru versiunea de desktop a site-ului său.

După un focus prelungit pe aplicaţia de smartphone, care a suferit numeroase modificări în ultimii doi ani, Twitter a început să-şi îndrepte atenţia către versiunea de browser a serviciului.

Noua interfaţă este opţională pentru un număr restrâns de utilizatori. Cei aleşi de Twitter să o poată folosi vor descoperi în coloana laterală un buton care le permite să o activeze.

Aceasta mută coloana laterală din partea stângă în partea dreaptă, unde concentrează cele mai importante opţiuni pentru descoperirea conţinutului şi a unor noi persoane care să fie urmărite.

Fereastra de compunere a mesajelor are un buton dedicat emoji-urilor, iar sistemul combinaţiilor de taste pentru apelarea rapidă a funcţiilor a fost consolidat. Utilizatorul poate descoperi lista completă a combinaţiilor disponibile apăsând simultan tastele Shift şi ?.

Cu aceeaşi ocazie, a fost îmbunătăţită funcţia de căutare avansată, acelaşi lucru fiind valabil şi pentru lista de trenduri care sunt afişate fie pe criteriu geografic, fie în funcţie de interesele şi persoanele urmărite de utilizator.

Site-ul pentru desktop primeşte şi un aşa-numit mod întunecat, cu text alb pe fundal de culoare închisă. Asta după ce anul trecut acest mod a fost lansat şi pentru aplicaţia de smartphone.

 

news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.