ULTIMA ORĂ, GALERIE FOTO: Blocaje în trafic la intrarea pe A1 – podul peste Mureș

În această dimineață, în jurul orei 10:30, circulația în zona podului peste Mureș – sensul giratoriu de la intrarea/ieșirea pe autostrada A1 se desfășura îngreunat, pe un singur fir. Blocajele din trafic au făcut ca timpul de traversare a podului să fie de aproximativ 20-25 de minute. O situație mai dificilă o au șoferii care doresc să se înscrie în coloană, venind de pe direcția Bălata-Șoimuș.

Reamintim că începând de astăzi, timp de 10 zile, vor fi instituite restricții de trafic pe DN 76, în zona intrării și ieșirii de pe Autostrada A1, în zona podului peste râul Mureș de la Șoimuș.

”În perioada 18.07 – 28.07.2017, în intervalul orar 06.00 – 20.00, vor fi instituite restricții de circulație pe D.N. 76, pe sectorul de drum cuprins între intersecția cu A1 și podul de peste râul Mureș, pentru definitivarea lucrărilor de modernizare /reabilitare a acestui sector rutier”, se arată într-un comunicat al IPJ Hunedoara.

Conform polițiștilor, restricțiile de circulație se vor institui doar pe timpul zilei. Traficul se va desfășura alternativ, pe o bandă de circulație, și va fi dirijată prin piloți de trafic.

Poliția rutieră recomandă șoferilor să folosească următoarele rute alternative:

–  D.N. 7 Arad – Deva – Simeria – Simeria Veche – autostrada A1;

–  Autostrada A1- Simeria Veche – Deva – Săcămaș – Arad;

 

Alin Bena

alin.bena@gmail.com

bena has 103 posts and counting.See all posts by bena

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.