Un angajat al INSEMEX s-a autoizolat

Situația generată odată cu confirmarea primului caz de coronavirus capătă noi dimensiuni. Un angajat al INSEMEX Petroșani a decis să se autoizoleze. Soția acestuia lucrează fix pe secția de neurologie, acolo unde a fost internată tânăra de 26 de ani diagnosticată cu coronavirus.

Colegul a decis să se autoizoleze. Soția acestuia este asistentă pe secția de neurologie a Spitalului din Petroșani. Nu avem și alți angajați care să fie în izolare”, a spus Artur Găman, directorul general al INSEMEX Petroșani.

Potrivit oficialilor, la Spitalul de Urgență din Petroșani ancheta epidemiologică este încă în desfășurare. În cursul zilei de astăzi urmează a fi primite rezultatele testelor la care au fost supuse toate cadrele medicale care au intrat în contact direct cu tânăra de 26 de ani confirmată cu coronavirus.

În schimb, în ceea ce privește familiile celor care au intrat în contact direct cu tânăra, acestea încă nu au fost puse în izolare. Măsura se va lua doar în cazul în care se va confirma încă vreun caz de coronavirus în rândul cadrelor medicale sau a celor care au intrat în contact direct cu femeia de 26 de ani.

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *