Un bărbat a fost agresat de patru tineri pe un bulevard din Hunedoara

La data de 19.05.2021, în jurul orei 19:30, poliţiştii Biroului de Ordine Publică Hunedoara au fost solicitaţi de personalul U.P.U. Hunedoara, unitate la care s-a prezentat un bărbat din localitate, care a afirmat că a fost  victimă a unei agresiuni.

Hunedoreanul le-a declarat poliţiştilor că, în timp ce se deplasa pe bulevardul Dacia, din Hunedoara, a fost acostat și agresat de 4 tineri, pe care îi cunoaște din vedere.

În urma activităților investigative poliţiştii i-au identificat pe cei patru tineri bănuiţi de comiterea agresiunii. Aceștia sunt patru hunedoreni cu vârste cuprinse între 18 şi 32 de ani, faţă de 3 dintre aceştia fiind dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, în timp ce faţă de al patrulea (care nu a fost găsit la domiciliu sau pe raza municipiului Hunedoara) a fost emis un mandat de aducere, activităţile de căutare continuând, în cazul său.

Cei trei tineri reţinuţi preventiv urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara, în vederea dispunerii de măsuri legale.

 

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *