Un bărbat a decedat, după ce a căzut de la etajul 4 al unui bloc din Petroșani

Un bărbat, în vârstă de 63 de ani, a decedat după ce a căzut de la etajul 4 al unui bloc din Petroșani.

În seara zilei de 1 iunie, în jurul orei 23:00, prin apelul la 112, Poliția Municipiului Petrosani a fost sesizată cu privire la faptul ca un bărbat a cazut de la etajul superior al unui bloc de locuințe de pe strada Saturn. Echipajul de la SAJ Petroșani a intervenit pentru resuscitarea victimei, însă manevrele au fost fără succes, medicul declarând decesul.

„În jurul orei 23.00 se primește o solicitare pe 112, care anunță o persoană căzută de la înălțime, etaj 4, în Petroșani pe strada Saturn, în fața blocului 9. Se trimite echipaj cu medic de la SAJ Petroșani. La fața locului se găsește un bărbat de 63 ani cu multiple leziuni și traumatisme care sugerează o cădere de la înălțime. Se încep manevre de resuscitare, dar care din păcate nu au succes. Se declară decesul după 45 de minute de resuscitare. Pacientul prezenta traumatism grav la nivel cranian, traumatism toracic sever”, a precizat purtătorul de cuvănt al SAJ Hunedoara.

“Echipa operativă, în urma cercetărilor, a stabilit ca bărbatul, un petroănean de 63 de ani, s-a aruncat de la etajul 4 al blocului, decedând în urma impactului. În cauză nu sunt suspiciuni de comitere a vreunei fapte penale. Cadavrul urmează a fi supus necropsiei, iar polițiștii continuă cercetările pentru a determina cauzele si circumstanțele care l-au determinat pe bărbat sa recurgă la acest gest”, a comunicat IPJ Hunedoara.

 

Revenim cu detalii…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *