Un bărbat, din Deva și-a tăiat soția, în zona feței și a mâinii

Potrivit poliției, femeia de 43 de ani a ajuns la spital cu răni, în zona feței și a mânii stângi, după ce soțul victimei a pătruns în casă, fără drept și s-a năpustit asupra ei cu un obiect ascuțit. Bărbatul de 51 de ani a fost reținut de polițiști și pe numele lui a fost întocmit un dosar penal pentru violare de domiciliu, amenințare și violență în familie.

„La data de 31 martie 2024, în jurul orei 16:30, Poliția Municipiului Deva a fost sesizată de o femeie în vârstă de 43 de ani cu privire la faptul că, în timp ce se afla la locuința sa din Deva, soțul acesteia, un bărbat în vârstă de 51 de ani, a pătruns fără drept în interiorul locuinței și a tăiat-o cu un obiect ascuțit în zona feței și a mâinii stângi.

Femeia a fost preluată de un echipaj al ambulanței, care a transportat-o la U.P.U. Deva, pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar polițiștii au întocmit, în cauză, dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de violare de domiciliu, amenințare și violență în familie.

În urma administrării probatoriului, polițiștii au luat măsura preventivă a reținerii bărbatului, pentru 24 de ore, iar la data de 02 martie a.c., față de acesta instanța de judecată a luat măsura arestării preventive, pe o perioadă de 30 de zile”, precizează IPJ Hunedoara

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *