Un bărbat din Timişoara şi-a ucis mama sub privirile soţiei şi fiicei minore

Un bărbat din Timişoara şi-a ucis mama, marţi, cu mai multe lovituri de cuţit, după o ceartă cu soţia sa. Femeia venise să liniştească spiritele, iar crima s-a petrecut sub privirile soţiei şi ale fiicei minore.

Bărbatul de 51 de ani venise recent de la muncă din Germania pentru a-şi petrece sărbătorile în familie, însă marţi seara a izbucnit o ceartă între el şi soţie, iar de faţă de afla şi fiica celor doi, o adolescentă de 15 ani.

În momentul în care bărbatul a devenit violent, cele două s-au închis într-una din camerele apartamentului. Speriată, fata şi-a sunat bunica paternă, care locuia într-un bloc din apropiere, pentru a-i cere să-şi liniştească fiul.

În momentul în care femeia de 74 de ani a intrat pe uşă, fiul ei s-a năpustit asupra ei şi a înjunghiat-o în stomac şi în spate, totul sub privirile soţiei şi fiicei.

Fata a fost cea care a sunat la numărul de urgenţe 112 spunându-i operatorului că tatăl ei vrea să le ucidă pe ea şi pe mama ei. La faţa locului au ajuns poliţişti, jandarmi, echipaje SMURD şi criminalişti.

Agenţii au reuşit să îl imobilizeze şi să îl dezarmeze pe bărbat în timp ce bătrâna a fost preluată de echipajele medicale şi dusă la spital. În drum spre unitatea medicală, însă, femeia a decedat.

Poliţiştii l-au luat în custodie pe bărbatul care şi-a ucis mama, iar acum continuă cercetările la faţa locului.

 

news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.