Mai mulți bărbați au fost reținuți, în urma unui scandal violent. Un bărbat este dat în urmărire națională

La data de 3 februarie 2024, în jurul orei 06.00 Poliția Municipiului Deva a fost sesizată cu privire la faptul că, pe strada I.L. Caragiale, din Deva, în zona unui local de alimentație publică, patru bărbați din municipiul Deva, în vârstă de 53, 46, 42 și 34 de ani, pe fondul consumului de alcool, au fost implicați într-un conflict spontan, aplicându-și reciproc lovituri.
În cel mai scurt timp, polițiștii s-au deplasat la fața locului și au efectuat verificări, în cauză fiind întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul infracțiunii de loviri sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Cercetările vizează stabilirea circumstanțelor comiterii faptelor și participația penală a fiecăruia dintre cei implicați, urmând a fi dispuse măsuri legale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva.
Urmare a probatoriului administrat în cauză, la data de 05 februarie 2024, polițiștii au luat măsura preventivă a reținerii, pentru 24 de ore, a unuia dintre cei patru bărbați, în vârstă de 46 de ani, din Deva. Ulterior, iar la data de 06 februarie 2024, acesta față de acesta a fost dispusă luarea măsurii controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile.
Ieri, 06 februarie a.c., polițiștii au luat măsura preventivă a reținerii, pentru 24 de ore față de un alt bărbat, în vârstă de 42 de ani, din Deva. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Deva și urmează a fi prezentat astăzi magistraților Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva, în vederea luării măsurilor legale.


În data de 07 februarie 2024, Judecătoria Deva a emis mandat de arestare în lipsă față de un alt bărbat bănuit de comiterea infracțiunilor investigate, în vârstă de 53 de ani, din Deva. Întrucât acesta nu a fost depistat de polițiști pentru punerea în aplicare a mandatului de arestare preventivă emis în lipsă (acesta nefiind depistat nici în perioada anterioară, pentru a fi audiat în baza mandatului de aducere emis pe numele său, fiind căutat de polițiști, inclusiv prin impunerea consemnului la frontieră), a fost dat în urmărire națională

(https://www.politiaromana.ro/ro/persoane-urmarite/criznic-cornel-gheorghe-5101970)
Polițiștii continuă activitățile specifice și le solicită celor care dețin informații utile prinderii bărbatului să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *