Un bărbat va fi dus la centrul de carantină din Petroșani pentru că nu a respectat izolarea

Un bărbat din municipiul Hunedoara va fi plasat în centrul de carantină din Petroșani, după ce s-a constatat că acesta nu a stat în izolare la domiciliu. Jandarmii sunt cei care au constata că bărbatul nu se află la domiciliu.

 „În data de 26.05.2020, pe timpul executării misiunii de verificare a modului de respectare a măsurilor de izolare la domiciliu, în contextul pandemiei generate de virusul covid-19, jandarmii hunedoreni au constatat faptul că numitul P.A.C., cu domiciliul în municipiul Hunedoara, nu se afla la adresa declarată, în momentul verificării. De asemenea, a fost informat Centrul Judeţean de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei – Hunedoara, cu privire la dispunerea măsurii carantinării persoanei la Centrul de Carantină – Hotel Petroşani”, arată Inspecroratul de Jandarmi Județean Hunedoara.

Bărbatul a fost contactat telefonic de jandarmi, iar acesta le-a menționat că a plecat de acasă pentru a-și repara telefonul. Pentru fapta sa, bărbatul va fi sancționat și contravenţional pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55 din 15 mai 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

 

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *