Un fost director general al CEH plimbat în instanțe

Singurul director general al Complexului Energetic Hunedoara care a fost selectat în baza ordonanței corportatiste este plimbat în instanțe de aproape 3 ani de zile. Dosarul în care Emil Floruț, fostul director general al CEH, contestă concediera sa se mută la o nouă instanță. A treia. Tribunalul Hunedoara va judeca dosarul litigiului dintre Floruț și Complexul Energetic Hunedoara. este decizia Judecătoriei Petroșani, care și-a declinat competența în favoarea instanței de la Deva.

“Admite excepţia necompetenţei materiale a Judecătoriei Petroşani.Declină în favoarea Tribunalului Hunedoara, competenţa de soluţionare a cererii”, arată soluția Judecătoriei Petroșani.

Emil Floruț a ocupat funcția de director general în anul 2015. Emil Floruț a dat în judecată Complexul Energetic Hunedoara, după ce la finalul anului 2015 a fost revocat din funcția de director general în baza unei hotărâri a Consiliului de Administrație. Florut a considerat concedierea sa o mãsurã abuzivã. Inițial, dosarul a fost depus pe rolul Judecătoriei Oradea, însă aceasta și-a declinat competența în favoarea Judecătoriei Petroșani, care acum și-a declinat competența în favoarea Tribunalului Hunedoara.

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.