Un hunedorean a făcut senzație la “Vocea României”

Un hunedorean a făcut senzație la “Vocea României”. Este vorba de vulcăneanul  Bogdan Ghirău, care a reușit să întoarcă trei din cele patru scaune de la cea mai așteptată emisiune muzicală a toamnei, difuzată de PRO TV.

Bogdan Ghirău a întors trei scaune la ”Vocea României”, după ce a avut o interpretare excepțională a piesei „Come Together” a celor de la The Beatles, câștigându-i imediat pe Irina Rimes, Horia Brenciu și Tudor Chirilă.

”Mie mi-a plăcut că, după ce ne-am întors noi, tu nu ai avut nicio treabă, nici măcar nu știu dacă am făcut ”eye contact”. În schimb te-ai întors la public și le-ai mulțumit, și le erai recunoscător lor și ăsta e cel mai sincer lucru care se poate întâmpla acolo pe scenă. Tu ai cântat sincer și ai cântat pentru ei, nu neapărat pentru noi. Și pentru asta meriți tot respectul meu”, a spus unul dintre antrenopri, Irina Rimes.

La rândul său, Horia Brenciu este de părere că transformarea pe scenă a lui Bogdan a fost de-a dreptul senzațională.

”Practic pe tine nu te interesează neapărat să se întoarcă un scaun, pe tine te interesează să prinzi o clipă, să cânți pe scena asta. Ești formidabil! Tu ești minunea de care aveam nevoie aici, la Vocea României!”, a spus Horia Brenciu.

Bogdan l-a ales ca antrenor pe Tudor Chirilă.

”Ce am văzut eu după ce m-am întors, a fost un om de un metru 85, care cânta și se uita la lume de sus în jos, făcând un act de interpretare absolut extraordinar, sigur pe picioarele lui, drept, sigur pe fiecare mișcare, și în momentul în care s-a oprit muzica, am văzut un băiat simpatic, de un metru 60, care poate să treacă neobservat. Pentru mine asta este esența spectacolului! Tu ai atras, până să ne întoarcem noi, privirile. Probabil, la început, lumea s-a gândit hm, ce a venit băiețelul asta să cânte”. După care băiețelul a crescut, s-a făcut Gulliver, iar noi am devenit niște pitici. Eu cred că asta este ceva ce nu te poate învăța nimeni, cu atât mai puțin vreun antrenor în timpul scurt de la Vocea României. Ceea ce pot să-ți promit eu e că n-am să distrug această chestie. Felicitări, ai fost foarte bun!”, a spus Tudor Chirilă.

Povestea muzicală a lui Bogdan Ghirău, acum în vârstă de 21 de ani și student în Cluj, a început cu mulți ani în urmă în Vulcan, orașul său natal. A încercat cu o trupă, dar lucrurile nu au evoluat și, pentru o perioadă, s-a retras. Dar așa cum chiar el recunoaște, muzica a fost dintotdeauna o pasiune a sa. A preferat să studieze singur muzică și să-și impresioneze fanii pe canalul său de YouTube sau în concertele de stradă pe care le-a susținut în orașe precum Sibiu sau Oradea. A decis să meargă la preselecțiile de la ”Vocea României” pentru că a văzut în acest show de televiziune o oportunitate de a se dezvolta și de a-și etala talentul. Iar acum o țară întreagă a văzut că demersul său a fost unul de succes.

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *