Infractori căutați în Franța, prinși de polițiștii hunedoreni

Doi bărbați, căutați de autoritățile franceze, au fost prinși de către polițiștii hunedoreni.

”În data de 06.12.2017, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei ai Secției de Poliție Rurală Ilia au identificat și reținut un tânăr de 27 de ani, din comuna Dobra, pe numele căruia autoritățile franceze au emis, la data de 07.11.2017, un mandat european de arestare pentru săvârșirea infracțiunilor de omor, vătămare corporală, furt și incendierea unui autovehicul (fapte comise pe teritoriul statului francez, în cursul anului 2016).

Urmăritul internaţional a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba-Iulia care a emis ordonanță de reținere pe timp de 24 ore și urmează a fi prezentat la Curtea de Apel Alba-Iulia, în data de 07.12.2017, în vederea emiterii mandatului de arestare, în vederea predării către autorităţile judiciare franceze.

În această dimineaţă, poliţiştii  Biroului de Investigaţii Criminale Vulcan, împreună poliţişti din cadrul S.C.C.O. Hunedoara, au efectuat o acțiune în urma căreia a fost identificat şi reţinut un bărbat în vârstă de 30 de ani, din municipiul Vulcan, posesorul unui mandat european de arestare emis, la data de 14.11.2017, de către autoritățile judiciare din Franța.

Bărbatul, care este cercetat pentru comiterea, pe teritoriul Franţei, a unor infracţiuni de trafic de imigranţi, urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, în vederea luării măsurilor legale”, se arată în comunicatul IPJ Hunedoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.