Un jandarm aflat în timpul liber a salvat un bătrân

Un jandarm aflat în timpul liber a salvat un bătrân care se rătăcise în zona Vîrtoape. Bătrânul în vârstă de 78 de ani a plecat la cules de ciuperci, însă nu a mai reușit să găsească calea de întoarcere. Omul s-a rătăcit în zona Vîrtoape -Valea Mică, din localitatea Grădiștea de Munte. Spre norocul bărbatului, acesta a fost găsit de un jandarm aflat în timpul liber.

Bărbatul a fost găsit de către un jandarm din cadrul Postului de Jandarmi Montan Grădiştea de Munte-Sarmizegetusa Regia, aflat în timpul liber. Jandarmul, care a pornit cu autoturismul proprietate personală, în căutarea acestuia a reuşit să îl găsească la aproximativ șase kilometri de Valea Anineșului. Bărbatul a fost transportat la școala primară din localitatea Grădiștea de Munte, unde a fost solicitată şi o ambulanță, în vederea acordării sprijinului medical de specialitate, având în vedere starea de panică în care acesta se afla. După ce a fost stabilizată, persoana rătăcită a fost însoțită de către jandarmi, la domiciliul acesteia, din localitatea Grădiștea de Munte”, arată reprezentanții Inspectoratului Județean de Jandarmi Hunedoara.

Omul a reușit să alerteze autoritățile, însă bateria telefonului i s-a descărcat astfel că nu a reușit să furnizeze mai multe detalii despre locația în care se află.

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *