Un minor de 15 ani a fost reținut pentru că și-a agresat și tâlhărit colegul de clasă

Unui adolescent din Orăștie i-au fost sustrase, prin amenințare și agresiune, telefonul mobil și suma de 100 de lei, pe stradă, în plină zi. Făptașul tâlhăriei era chiar colegul său de clasă.

„În data de 25 ianuarie 2023, în jurul orei 11:45, Poliția Municipiului Orăștie a fost sesizată cu privire la comiterea unei infracţiuni de tâlhărie.

Echipa operativă s-a deplasat la fața locului a identificat un minor în vârstă de 15 ani, care prezenta o stare de temere și care a declarat că, în timp ce se afla pe o stradă din Orăștie, s-a întâlnit cu un coleg de clasă, care l-a agresat fizic, l-a ameninţat şi i-a sustras din geacă aproximativ 100 de lei și un telefon mobil.

Polițiștii Biroului Investigații Criminale Orăştie au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, iar în urma probatoriului administrat în cauză, faţă de cel bănuit de comiterea faptei, un minor în vârstă de 15 ani, din Orăştie, a fost luată măsura reținerii, pentru 24 ore, acesta fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Deva”, potrivit IPJ Hunedoara.

 

sursa foto: arhivă

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.