Un minor de 17 ani a fost prins cu substanțe interzise, după ce a pus poliția pe urmele lui, prin centrul Devei

În miez de noapte, patru tineri, ce se plimbau prin centrul Devei, au fost legitimați de către o patrulă de poliție, în momentul în care oamenii legii i-au întrebat dacă au asupra lor substanțe interzise, unul dintre ei, de 17 ani, a devenit agitat și a încercat să fugă de polițiști.

„La data de 6 septembrie 2023, în jurul orei 02.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Deva au legitimat, pe bulevardul 1 Decembrie 1918, din Deva, un grup de 4 tineri, cu vârste între 17 și 23 de ani, din municipiul Deva.

Fiind întrebați dacă dețin asupra lor bunuri sau substanțe interzise, unul dintre tineri, de 17 ani, ar fi devenit agitat și ar fi încercat să se sustragă, fiind urmărit de polițiști și imobilizat.

În urma controlului corporal asupra acestuia, au fost descoperite o țigaretă confecționată artizanal, ce conține o substanță vegetală uscată, un dispozitiv tip grinder, care prezenta urme de fragmente vegetale uscate și o substanță solidă, transparentă, ambalată în folie din plastic.

Bunurile au fost ridicate în vederea continuării verificărilor, în cauză fiind întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, cumpărarea sau deținerea de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept”, informează IPJ Hunedoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *