Un polițist şi-a uitat arma în toaleta unei benzinării

Un poliţist din Capitală este cercetat după ce şi-a uitat arma în toaleta unei benzinării, aceasta fiind luată de o femeie şi ulterior aruncată pe un teren viran. Femeia şi un bărbat au fost reţinuţi, arma fiind recuperată.

„În data de 15 decembrie 2021, un agent de poliţie din cadrul Secţiei 9 Poliţie, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a intrat în toaleta unei benzinării, unde a uitat arma din dotare. În aproximativ 14 minute s-a reîntors, dar nu a găsit armamentul”, a arătat, joi, Poliţia Capitalei.

 

Ca urmare, au fost alertaţi poliţiştii aflaţi în teren şi pe baza imaginilor a fost identificată o femeie care a intrat în acelaşi spaţiu. În urma activităţilor de cercetare, arma a fost recuperată, de pe un teren viran, unde a fost aruncată.

 

„În cauză atât femeia de 20 de ani, care şi-ar fi însuşit arma, cât şi un bărbat de 33 de ani au fost reţinuţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor”, a precizat sursa citată.

 

Totodată, faţă de agentul de poliţie, prin structura de control intern, au fost declanşate cercetări. Agentul de poliţie este încadrat în structura DGPMB din anul 2018.

 

 

news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.