Un primar îi îndeamnă pe cetățeni să își achite taxele

Primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob Ridzi, îi îndeamnă pe cetățenii din localitate să își achite taxele la bugetul local. Primarul susține că fără îndeplinirea obligațiilor cetățenești, administrația locală nu poate continua proiectele și nici nu poate demara altele noi.

„Am convingerea că vom reuşi să continuăm transformarea în bine a oraşului, să continuăm proiectele pe care le-am început, dar şi să demarăm altele noi. Pentru toate acestea, vă invit să rămâneţi aceiaşi parteneri de nădejde, ai mei şi ai administraţiei locale, inclusiv prin achitarea la timp a taxelor şi impozitelor locale”, arată Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroșani în scrisoarea anuală transmisă cetățenilor.

La Petroșani sunt multe lucrări începute, dar care încă nu au ajuns la final. O grădiniță trebuie finalizată, mai sunt drumuri de asfaltat, dar și multe alte lucrări edilitare care necesită finanțare. De precizat este faptul că Primăria Petroșani a pierdut aproape două milioane de lei, după ce Codul Fiscal a fost modificat de Guvern.

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *