Un producător retrage de la comercializare loturi de tobă de porc

Un producător retrage de la comercializare loturi de tobă de porc ”Drag de România” contaminată cu Listeria monocytogenes, iar Carrefour recheamă de la consumatori produsul.

„Vă informăm că societatea MARCEL S.RL. a iniţiat retragerea de la comercializare a produsului de mai jos, ca urmare a evidentierii prezentei Listeria monocytogenes. CARREFOUR ROMÂNIA S.A. retrage de pe piaţă şi recheamă de la consumatori următorul produs cu datele de identificare de mai jos: Denumire produs: TOBA DE PORC DRAG DE ROMÂNIA Cod EAN: 2955660000000 Lot/DLC: 004091121 / 24.12.2021 Lot/DLC : 004121121 / 27.12.2021”, indică un anunţ postat pe site-ul ANSVSA.

Se recomandă persoanelor care deţin produse din aceste loturi să nu le consume ci să le distrugă sau să le aducă înapoi în magazinele de unde le-au cumpărat.

Contravaloarea produselor va fi returnată, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.

„Persoanele care au consumat produsele menţionate mai sus şi care prezintă febră simplă sau însoţită de dureri de cap, sunt rugate să consulte medicul şi să raporteze acest consum. Femeile gravide, persoanele cu imunitate scăzută, precum şi cele în vârstă trebuie să acorde o atenţie deosebită acestor simptome. Aceste simptome pot sugera listerioza, boală potenţial gravă, cu un timp de incubaţie de până la opt săptămâni”, se arată în anunţ.

Lista magazinelor în care a fost vândut acest produs poate fi consultată AICI.

Trei magazine din județ se regăsesc în lista publicată de Carrefour:

DEVA – STR 22 DECEMBRIE NR 37 COMPLEXUL COMERCIAL ULPIA

DEVA – CALEA ZARANDULUI FN

PETROSANI – STR.1 DECEMBRIE 1918, NR.135

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *