Un tânăr de 20 de ani a tâlhărit un bărbat pe scara blocului unde locuia

Un bărbat, în timp ce se afla pe casa scării în care locuiește, a fost abordat de un tânăr de 20 de ani, care inițial i-a cerut o țigară, apoi profitând că bărbatul, în vârstă de 55 de ani, se afla în stare de ebrietate, i-a furat borseta cu bani și carduri bancare și i-a sustras telefonul mobil.

„În data de 22 martie 2023, în jurul orei 20:35, Poliția Municipiului Vulcan a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat de 55 de ani, din Vulcan, în timp ce se afla pe casa scării blocului unde locuiește (fiind în stare de ebrietate), a fost abordat de un bărbat necunoscut, care i-a cerut o țigară. Acesta, profitând de neatenția vulcăneanului, l-a deposedat de o borsetă în care avea actul de identitate, două carduri bancare, 900 de lei și telefonul mobil.

În urma activităților desfășurate, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale  Vulcan l-au identificat în scurt timp pe cel bănuit de comiterea  infracţiunii de tâlhărie reclamate, un tânăr de 20 de ani, din municipiul Vulcan, faţă de care au luat măsura preventivă a reţinerii, pentru 24 de ore.

La data de 24 martie 2023, tânărul a fost prezentat în faţa magistraţilor Judecătoriei Petroşani, care au emis, pe numele său, un mandat de arestare preventivă  pe o perioadă de 30 de zile,” informează IPJ Hunedoara.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *