Aţi văzut-o? O fată de 17 ani a plecat de acasă și este căutată de familie

Update 28.03.2023: „La data de 27 martie 2023, minora s-a prezentat la domiciliul său,  declarând că nu a fost victima niciunei infracțiuni durata absenţei de la domiciliu”, informează IPJ Hunedoara.


Știrea inițială: În data de 26 martie 2023, în jurul orei  22:30, Poliția Municipiului Orăștie a fost sesizată de un bărbat din localitate cu privire la faptul că fiica sa, Dincă Andreea (foto) în vârstă de 17 ani, din Orăştie, din a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.

Bărbatul a declarat faptul că fiica sa a plecat de la domiciliu cu un taxi, în jurul orei 14:00, iar ultima dată a vorbit cu ea la telefon, în jurul orei 22:20, aceasta afirmând că nu dorește să se întoarcă la domiciliu.

Semnalmente: înălțime 1,70 m, 60 kg., păr șaten, lung, ochi căprui.

La momentul plecării de la domiciliu, minora purta: pantofi sport de culoare negru cu galben, pantaloni de trening de culoare portocalie, cu jambiere albe și vestă de culoare portocalie.

Din momentul primirii sesizării, poliţiştii hunedoreni au demarat activităţi specifice în scopul depistării tinerei, care fost dată în urmărire naţională şi consemn la frontieră.

Poliţiştii continuă activităţile investigative şi căutare şi le solicită tuturor celor care deţin informaţii utile anchetei, să apeleze de urgenţă Poliţia la numărul unic 112.

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *