Un tânăr de 27 de ani este căutat de familie

L-AȚI VĂZUT?

Poliţiştii din județul Hunedoara caută un tânăr , în vârstă de 27 de ani, din municipiul Cluj Napoca, județul Cluj, care a plecat voluntar din localitatea Hațeg, județul Hunedoara și nu a mai revenit.

La data de 29 mai 2022, în jurul orei 10:00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Hațeg au fost sesizați de către o femeie, cu privire la faptul că, la data de 28 mai 2022, în timp ce se afla într-o stație de carburanți din orașul Hațeg, județul Hunedoara, fiul acesteia, IEPURE RĂZVAN – CRISTIAN, de 27 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, județul Cluj, a părăsit incinta stației de carburanți fără a-și înștiința mama plecând într-o direcție necunoscută.

Semnalmente: înălţime aproximativ 1,75 metri, greutate – aproximativ 70 de kilograme, ochi căprui, păr negru scurt de aproximativ 1 cm, tuns scurt, fața ovală, nu prezintă semne particulare sau tatuaje. .

În momentul plecării, acesta era îmbrăcat cu un tricou de culoare albastru, pantaloni blue-jeans de culoare albastru, șapca de culoare negru iar in picioare avea o pereche de culoare închisă.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea tânărului sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *